Hvordan behandle gulvet ditt?

Behandlingsmåter

Vi behersker alle typer behandlingsmåter. Enten du velger lakk, olje eller hardvoksolje order vi det for deg. De ulike behandlingsmåtene har ulike egenskaper. F.eks. er kanskje ikke olje så godt egnet i hjem eller på gulv med høy trafikk osv. Uansett rådgir vi deg slik at du får et lettstelt gulv som kan være til glede i mange år.
 

Innfarging.


Mange velger i dag å farge gulvet. Dette kan gi fine og dekorative interiører. Fargen på gulvet kan også bidra til å gjøre at rommet virker større eller lunere og mer intimt.
Vi har en rekke ferdigdefinert farger i vårt utvalg, og dersom du ikke finner det du søker der er det også muligheter for kombinasjoner som kan gi din egen, helt spesielle farge.
 

Miljøet


Alle våre etterbehandligsalternativer er selvfølgelig godkjent etter norsk lov hva gjelder løsemiddelinnhold og avgassing. Du kan også velge mellom oljebaserte og vannbaserte produkter, samt hardvoksprodukter basert utelukkende på naturlige vokser og oljer.
Husk imidlertid at et løsemiddelholdig produkt ofte har lengre brukstid enn et vannbasert og derfor ofte holder lenger mellom oppsliping/relakkering. Det er derfor ikke sikkert at miljøbelastningen ved bruk av disse blir så mye større totalt sett.
Bent`s Parkettsliperi sliper gulv for kunder i Stavanger, Sandnes, Randaberg, Sola, Klepp, Egersund, Gjesdal, Time og Hå. Vi er lokalisert på Klepp som ligger 25 km sør for Stavanger.
bilde006