Gulvsliping - et godt alternativ til nytt gulv

Hvorfor slipe gulvet?

Tregulv og parkett er en vakker og tidløs investering i trivsel dypt rotfestet i norske tradisjoner. Det gir foruten et estetisk riktig og representativ inntrykk, også en rekke praktiske fordeler ved at det er godt å gå på og gir en lun innefølelse godt tilpasset vårt nordisk klima. 

Dine tregulv representerer betydelige verdier som må vedlikeholdes og jevnlig oppgraderes for å unngå tap i form av forringelse og redusert bruksverdi. 

Mange tregulv blir byttet selv om de enkelt kan slipes og lakkeres/oljes opp til ny standard for et langt lavere beløp. Prosessen vil oftes ta kortere tid en å legge nytt gulv. 

Mens lite slår et velpleid og korrekt vedlikeholdt tregulv hva gjelder skjønnhet og eleganse, vil et nedslitt og dårlig vedlikeholdt tregulv gi et tilsvarende negativt og lite representativt uttrykk. 

Korrekt utført vedlikehold av ditt tregulv til rett tid gir et enkelt og rimelig vedlikehold. Forsømmelse eller utsettelse av det samme vedlikeholdet kan gi omfattende kostnader og forringelse i form av full oppsliping og reparasjonsarbeider.

Bents Parkettsliperi er en håndverksbedrift med mange års virke i gulvslipebransjen. Vi har levert førsteklasses håndverk siden 1980 til bedrifter og privatpersoner.

Sigarettglo, brennmerker fra ovn og peis kan i de fleste tilfeller fjernes gjennom sliping og ny lakk.  Vi sliper parkett, furugulv og de fleste typer tregulv.Ta kontakt. 
Bent`s Parkettsliperi sliper gulv for kunder i Stavanger, Sandnes, Randaberg, Sola, Klepp, Egersund, Gjesdal, Time og Hå. Vi er lokalisert på Klepp som ligger 25 km sør for Stavanger.
Vi sliper idrettsshaller, merker baner og lakkerer. Størrelse er ingen hindring for oss. 

Alle typer gulv

Vi sliper også parkettgulv i idrettshaller og gymsaler, merker baner og lakkerer. 
2016-10-26%2015_39_12

Før og etter:

Forvandling fra gammelt malt furugulv til ferdig slipt og lakkert med hvittonet lakk: 

Eikeparkett i kontor, før og etter:

Bilder viser Eikeparkett før og etter sliping og lakkering i kontorlokaler: